Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English Français Italiano Chinese

Zwaarlast-transport en interne transportsystemen. Van manueel verrijdbare platformen tot automatisch geleide voertuigen op wiel, rail of luchtkussens.

Lees verder

Industriële robot integratieprojecten, fabrieksautomatisering en maatwerk machinebouw.

Lees verder

AVT Europe NV, Heavy Load Handling Systems op luchtkussens & Automatisatie

AVT Europe NV is een bedrijf uit Essen bij Antwerpen dat zich o.a. specialiseert in heavy load transport, machinebouw, robot- en integratieprojecten op maat.

AVT Europe NV biedt een uitgebreid producten- en dienstengamma die steunen op onze jarenlange ervaring in robotica, machinebouw en systeemintegratie. 

Naast projectontwikkeling draagt AVT Europe NV zorg voor een servicegerichte aanpak.

AVT Europe NV kan rekenen op een brede, diverse kern trouwe klanten en langdurige samenwerkingsovereenkomsten. Dit uit tal van industrietakken, gaande van logistiek tot productie tot lucht- en ruimtevaart.

Een klantgericht beleid, een proactieve aanpak en een snelle reactie worden hoog in het vaandel gedragen. Een ambitieus management in combinatie met een jong en dynamisch team garanderen een snelle en adequate aanpak van uw aanvraag of applicatie.

Laatste nieuws

AVT Europe op LOGIMAT 2017 Stuttgart

AVT Europe neemt deel aan de LOGIMAT 2017 beurs. U bent van harte welkom op stand 6A64 in Hall 6 van maart 14-16, 2017 in de nieuwe Stuttgart Trade Fair Centre (Duitsland).

AVT mag robots bouwen vooor ITER project

Link naar het interview met Luc VAN THILLO, CEO AVT Europe NV, op KanaalZ

AVT bij begunstigden multi miljoen deal voor ITER

AVT Europe NV uit België bij begunstigden van een multi-miljoen overeenkomst voor de ontwikkeling van robotica-apparatuur voor ITER. AVT Europe biedt aan het consortium zijn jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van zwaar lastentransport met behulp van geautomatiseerde grondvoertuigen zowel in normale als in uitzonderlijke omstandigheden (nucleaire omgeving). Zelfs in noodsituaties is het taak van AVT Europe om een oplossing aan te reiken.

AVT Europe, System Partner van KUKA

AVT kondigt met enige fierheid aan voortaan het kwaliteitslabel 'KUKA System Partner' te dragen. Meer info op onderstaande link:

AVT Europe NV

AVT Europe NV is een hecht team van ca. 60 technisch opgeleide personen dat dagdagelijks klaarstaat ten dienste van onze klanten.

De basis en tevens de huidige locatie situeert zich in het noorden van Antwerpen (Essen). Door het werken voor kleine lokale KMO's tot grote multinationals wereldwijd heeft AVT Europe NV een zeer flexibele manier van werken ontwikkeld die letterlijk 'op maat van de klant' genoemd mag worden.