Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English Français Italiano Chinese

Partnerships

AVT Europe nv heeft een uitgebreid netwerk van vertegenwoordigers in verschillende landen zowel in Europa als buiten Europa.

Voor enkele industrieën is AVT Europe NV partnerships aangegaan om de dienstverlening en totaalprojecten nog beter op maat van de klant aan te bieden.Laatste nieuws

Succesvolle casestudie tussen AVT en Katoen Natie

AVT Europe, Official KUKA System Partner, biedt automatiseringsoplossing voor het stapelen van kratten Corona bier bij Katoen Natie Antwerpen. De capaciteit is met 50% per uur verhoogd en de kans op fouten is aanzienlijk gedaald.

Koffiemoment 'Dag van de Ondernemers' ism Unizo

Unizo Essen organiseerde in samenwerking met Unizo Antwerpen een Barista ochtend koffiemoment bij AVT Europe op vrijdag 17 november, de Dag van de Ondernemers. Essense ondernemers werden ontvangen bij AVT onder het genot van een Barista koffie met croissants. Ondernemers konden met elkaar netwerken over de grenzen heen. Directeur Luc Van Thillo gaf een rondleiding in zijn bedrijf en lichtte daarbij de toekomstplannen van het bedrijf toe.

Interview met AVT in technologisch vakblad Engineeringnet

AVT's Heavy Load Technologie voor ITER, CERN en AIRBUS

AVT mag robots bouwen vooor ITER project

Link naar het interview met Luc VAN THILLO, CEO AVT Europe NV, op KanaalZ

AVT bij begunstigden multi miljoen deal voor ITER

AVT Europe NV uit België bij begunstigden van een multi-miljoen overeenkomst voor de ontwikkeling van robotica-apparatuur voor ITER. AVT Europe biedt aan het consortium zijn jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van zwaar lastentransport met behulp van geautomatiseerde grondvoertuigen zowel in normale als in uitzonderlijke omstandigheden (nucleaire omgeving). Zelfs in noodsituaties is het taak van AVT Europe om een oplossing aan te reiken.

AVT Europe, System Partner van KUKA

AVT kondigt met enige fierheid aan voortaan het kwaliteitslabel 'KUKA System Partner' te dragen. Meer info op onderstaande link: