Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

AVT Europe NV

AVT Europe NV is een hecht team van ca. 60 technisch opgeleide personen dat dagdagelijks klaarstaat ten dienste van onze klanten.

De basis en tevens de huidige locatie situeert zich in het noorden van Antwerpen (Essen). Door het werken voor kleine lokale KMO's tot grote multinationals wereldwijd heeft AVT Europe NV een zeer flexibele manier van werken ontwikkeld die letterlijk 'op maat van de klant' genoemd mag worden.

Van vroeger tot nu...

2001: AVT bvba, letterlijk Automatiseringen Van Thillo, werd in 2001 opgericht door Luc Van Thillo, huidige eigenaar en kent een constante groei.

2007: AVT verhuist naar een groter pand en richt een Nederlandse vestiging op te Roosendaal (AVT bv).

2009: AVT neemt het bedrijf ITS AeroGo Europe NV uit Ekeren over. AeroGo Europe was gespecialiseerd in engineering en productie van interne transportsystemen voor het verplaatsen van zware lasten in de industrie. Zowel de activiteiten als het wereldwijd klantenbestand werden overgenomen door AVT.

2011: In het kader van een verdere groei neemt AVT in 2011 de firma A²BT bvba uit Essen over. A²BT was gespecialiseerd in robotica-en kartonnageprojecten en een gevestigde waarde in de automatisering binnen de kartonnage wereld. Het personeel en de klantportfolio werden overgenomen.

2013: de naam ITS Aerogo Europe NV wordt omgedoopt tot AVT Europe NV.

2014: AVT Europe NV neemt de firma Armelec NV met personeel, leveranciers en klanten over. Armelec NV opereert als zusterfirma van AVT Europe en is gespecialiseerd in alles wat industriële elektriciteitswerken omvat zoals het ontwerp, de plaatsing en inbedrijfsname van middenspanningscabines of hoogspanningscabines en het installeren en onderhoud van elektriciteit in grote bedrijven. Paul Breugelmans heeft de algemene leiding over Armelec NV.

2016: In juli 2016 wijzigt de bedrijfsnaam Armelec NV naar EVT NV en splitst de groep zich af van de activiteiten van AVT Europe NV. Hoewel EVT NV nog aanwezig is in de gebouwen van AVT Europe NV zullen beide NV's onafhankelijk van elkaar opereren. zie ook EVT.

2017: Om de verdere expansie te bewerkstelligen verdubbeld AVT Europe NV zijn infrastructuur (kantoren en assemblage) gelegen aan de Postbaan te Essen. 

AVT Europe NV

AVT Europe NV tracht met een vlakke bedrijfsstructuur zijn klanten op een efficiënte en flexibele wijze verder te helpen. Het huidige management bestaat uit:

CEO group AVT: Luc VAN THILLO Is naast oprichter ook het algemene aanspreekpunt en gezicht van de ganse AVT groep. Zijn uitgebreide netwerk vormt een grote troef voor het bedrijf. Hij ontfermt zich tevens over de financiële afdeling binnen AVT.

General Manager: Maarten VAN LOOVEREN houdt zich hoofdzakelijk bezig met het commerciële netwerk binnen- en buitenland en heeft de leiding over de operationele werking binnen AVT. 

Hoofd Machinebouw: Jan STEVENS Heeft een belangrijk aandeel in de goede werking van de AVT machines. Hij is het hoofd van de engineeringsafdeling binnen het bedrijf.

AVT Europe NV

AVT Europe NV is een hecht team van ca. 60 technisch opgeleide personen dat dagdagelijks klaarstaat ten dienste van onze klanten.

De basis en tevens de huidige locatie situeert zich in het noorden van Antwerpen (Essen). Door het werken voor kleine lokale KMO's tot grote multinationals wereldwijd heeft AVT Europe NV een zeer flexibele manier van werken ontwikkeld die letterlijk 'op maat van de klant' genoemd mag worden.