Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Industriële automatisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring in de industriële automatisering leverde AVT Europe reeds heel wat projecten op aan eindgebruikers. Diverse industrieën gaande van feed, food tot zelfs de farmaceutische industrie maakten reeds gebruik van onze diensten in:

- PLC
- HMI
- SCADA
- ...
piramide automatisering

Robot integratieprojecten

Automatisatie

Vanuit de industriële automatisering is de stap naar robot integratie projecten snel genomen. AVT Europe leverde in het verleden projecten op door gebruik te maken van verschillende merken robots. Hiervoor werden de merken ingezet al naargelang de wensen van de klant: KUKA, ABB, KAWASAKI, STAUBLI en FANUC.

Sinds Januari 2016 hebben echter AVT Europe en KUKA robots de handen in elkaar geslagen en is AVT Europe KUKA SYSTEM PARTNER geworden. De keuze voor dit degelijke Duitse robot merk uit Augsburg past dan ook perfect in de filosofie van AVT Europe...

Kuka system partner

Machinebouw op maat

 

Om projecten volledig turn key op te leveren en een optimale ROI te garanderen worden robots vaak gecombineerd met op maat gemaakte machines. Deze machines worden door onze eigen engineeringsafdeling zowel op mechanisch als elektrisch vlak volledig van A tot Z ontworpen.

Door gebruik te maken van INVENTOR software is het tevens mogelijk om de machine reeds vooraf in 3D te bezichtigen.

AVT Europe is dankzij haar uitmuntende elektrische en mechanische engineering met bijhorende eigen software afdeling in staat om alle projecten turn key op te leveren, tot en met de koppeling met het klantspecifieke ERP systeem. Of het nu gaat om nieuwbouw of retrofit.  

zakkensnijmachine

Benieuwd naar uw return on investment (ROI)? 

Aarzel niet om ons de vraag te stellen zodat we u kunnen helpen met onze ROI calculator.

Automatisch Geleide Robot (AGR)

Automatisch Geleide Robot (AGR)

De automatisch geleide robot of AGR robot is in principe een mobiele robot op een AGV-systeem. Deze rijdende robot heeft een robot batterij en is een slimme robot want het is een robot zonder kabel of een draadloze robot; Deze logistieke robot wordt ook gebruikt als assemblage robot.

Lees verder
Logistieke Systemen

Logistieke Systemen

AVT Europe is gespecialiseerd in logistieke systemen zoals magazijnwagens en transferwagens, transportbanden, rollenbanen en kettingbanen, draaitafels, tapijtbanden en schakelbanden.

Lees verder
Robotica

Robotica

AVT Europe is zeer actief betrokken bij robotica projecten met name robot installatie, robot aanpassen en robot integratie van zowel 6-assige robot als 4-assige robot, palletiseerrobot en depalletiseerrobot, stapelrobot en pick & place robot, feederrobot en XYZ robot. Hierbij wordt gebruik gemaakt van KUKA robots als industriële robot of automatisering robot.

Lees verder
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

De AVT Europe systemen zijn op maat gemaakt. Ze gaan van machinebouw, portaalrobot, depanner, integrator tot complete fabriek. Als integrator doen we de engineering, R&D en 5S ook voor Lean en kaizen.

Lees verder
State-of-the-Art

State-of-the-Art

AVT Europe implemneteert State-of-the-Art technologie.

Lees verder
Retrofit

Retrofit

Gezien de lange levensduur van onze ontwikkelde machines is het dikwijls noodzakelijk om de verouderde machine een retrofit te laten ondergaan of te upgraden zoals bijv. de revamping van een trasnporter.

Lees verder
Elektriciteit & Instrumentatie

Elektriciteit & Instrumentatie

AVT Europe heeft zich gespecialiseerd in de elektrische kast-en bordenbouw op maat en in de meet- en regeltechniek en visualtie zoals bijv het SCADA pakket.

Lees verder