Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Robotica

Wanneer u op zoek bent naar een kostenbesparende en snel terugverdiende productieomgeving of naar een ergonomisch verantwoorde manier van werken, is het aangewezen om uw proces te automatiseren en te optimaliseren. Het gebruik van een robot kan hierbij een aangewezen oplossing betekenen. 

Robotica

AVT Europe NV is door zijn jarenlange ervaring in robots én door de nauwe samenwerking met KUKA een perfecte partner om samen met U, uw productieomgeving of fabriek te automatiseren of te robotiseren. Of u nu op zoek bent naar een handling robot, pick en place robot, palletiseer robot of andere automatische 4-assige robot of 6-assige robot, … wij hebben de kennis in huis om elk project van A tot Z tot een goed einde te brengen.

Wij ontwikkelen voor u een op maat gemaakte robotinstallatie voorzien van alle nodige hardware en software. Gaande van rollenbanen, pallet dispencer en grijper tot en met HMI bediening, patroongenerator als het koppelen van ERP of WMS software…

Of het nu gaat om het grijpen van een pallet, grijpen van dozen of stapelen van kisten, het plaatsen van een werkstuk, het assembleren van onderdelen of het bewerken van een product, wij bedienen alle sectoren en alle industrieën.

AVT Europe is uw systeemintegrator voor de engineering, productie en programmatie van uw automatisch robot systeem.

Door de jarenlange ervaring in robotinstallaties en AGV transportsystemen ontwikkelde AVT Europe eveneens een automatisch geleide mobiele robot of AGR.

Zelfs wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakte portaalrobot of een meer vereenvoudigede pick en place of XYZ robot, u bent bij ons aan het juiste adres!

ontstapelrobot

Hieronder kan u enkele voorbeelden vinden van reeds opgeleverde robotinstallaties:

- robot stapelen van cans
- palletiseren van dozen
- ontstapelen van zakken
- stapelen van zakken
- feederrobot of inlegrobot voor karton
- inkratten van flessen
- ontkratten van flessen
- inpakken van aardappelen
- …

Sinds Januari 2016 is AVT Europe officieel Systeem Partner van KUKA.