Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English Français Italiano Chinese

Partnerships

AVT Europe nv heeft een uitgebreid netwerk van vertegenwoordigers in verschillende landen zowel in Europa als buiten Europa.

Voor enkele industrieën is AVT Europe NV partnerships aangegaan om de dienstverlening en totaalprojecten nog beter op maat van de klant aan te bieden.Laatste nieuws

VINCI Energies neemt AVT over

VINCI Energies zet in op verdere groei in België met de overname van AVT Groep, gespecialiseerd in verschillende industrietakken, gaande van logistiek over productie tot lucht-en ruimtevaart.

AVT tussen meest belovende exporterende bedrijven

Voor de trofee van 'Meest belovend exporterend bedrijf' op DE NACHT VAN DE KMO 2018' ging de jury op zoek naar KMO's die de potentie hebben om hun afzetgebied in het buitenland te verbeteren. AVT Europe was uit alle kandidaten één van de genomineerden.

Succesvolle casestudie tussen AVT en Katoen Natie

AVT Europe, Official KUKA System Partner, biedt automatiseringsoplossing voor het stapelen van kratten Corona bier bij Katoen Natie Antwerpen. De capaciteit is met 50% per uur verhoogd en de kans op fouten is aanzienlijk gedaald.

Interview met AVT in technologisch vakblad Engineeringnet

AVT's Heavy Load Technologie voor ITER, CERN en AIRBUS

AVT Europe, System Partner van KUKA

AVT kondigt met enige fierheid aan voortaan het kwaliteitslabel 'KUKA System Partner' te dragen. Meer info op onderstaande link: