Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

KUKA is een internationaal bedrijf actief in robotica en automatiseringstechnologie. Met meer dan 280 verschillende robottypes, waaronder ook enkele collaboratieve varianten, bepaalt KUKA de standaard voor de markt. KUKA is een sterk innovatief en vooruitstreven bedrijf. De 4de industriële revolutie – Industrie 4.0 – is hier een perfect voorbeeld van. KUKA was namelijk de eerste robotleverancier op de markt met een collaboratieve robot genaamd de LBR iiwa.

Kuka

 

Innovatie en succes bereik je echter niet alleen. Hiervoor heb je sterke partners nodig. AVT Europe is al sinds enkele jaren een onmisbare partner voor KUKA geworden. Beide automatiseringsbedrijven staan voor kwaliteit op zowel product als service niveau. Om deze samenwerking nog verder uit te bouwen en te ondersteunen heeft KUKA in 2016 AVT Europe officieel tot KUKA System Partner benoemd.

Het KUKA System Partner Program is een internationaal loyaliteitsprogramma waarbij de focus ligt op een kwalitatieve en coöperatieve samenwerking tussen KUKA en zijn persoonlijk geselecteerde systeemintegratoren. KUKA kiest zijn System Partners op basis van verschillende belangrijke criteria zoals de samenwerkingskracht, toekomstvisie van het bedrijf en hun innovatiedrang. AVT Europe heeft dankzij verschillende geslaagde projecten met KUKA als partner bewezen dat zij ruim aan al deze pijlers voldoen.

Met dit samenwerkingsakkoord smelt KUKA zijn eigen kennis van industriële robots samen met de expertise van AVT in heavy load transport, machinebouw en robot- en integratieprojecten op maat. Deze combineerde deskundigheid van AVT Europa en KUKA kan nu ingezet worden om klanten optimaal te kunnen helpen met hun automatisatieprojecten.

Kuka