Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Dienst na verkoop

AVT Europe nv levert naast Onderhoud en inspecties aan bestaande machines ook de service om reeds geleverde machines ter plaatse aan te passen aan de wensen van de klant. Dit in zowel binnen- als buitenland en uitgevoerd door onze eigen mensen.

Bij nieuwe installaties stellen wij steeds voor een VPN verbinding in te stellen met onze machine om zo een optimale dienstverlening te garanderen. Voor meer informatie nemen wij graag contact met u op!

Accessoires luchtkussensystemen

Controle Console

De controle console of regelbox dient om de luchttoevoer naar de luchtkussens te regelen. De 4-box is uitgevoerd voor 4 luchtkussens, de 6-box voor 6 luchtkussens en de economy-box voor kleine luchtkussens tot 15 duim. AeroGo’s vaste controle console is verkrijgbaar voor toepassingen waarbij het AeroGo-materiaal permanent op de lading kan worden vastgemaakt.

Dienst na verkoop

Opbergkar

Onze opbergkarren bieden een handige en veilige oplossing voor het opbergen en transporteren van AeroGo’s Load Module™ Systemen. “Heavy Duty” opbergkarren zijn uitgerust met grotere en zwaardere zwenkwielen en een slanghaspel, waarmee een toevoerslang handig en netjes kan worden opgeborgen.

Dienst na verkoop

Slanghaspel met toevoerslang

AVT biedt u een uitgebreide keuze aan manuele, veer- en motoraangedreven slanghaspels.

Dienst na verkoop

Slangbreukbeveiliging

Slangbreukbeveiligingen zijn bedoeld voor het beveiligen van aanvoerslangen. De slangbreukbeveiliging verhindert kwetsuren ten gevolge van het rondvliegen van de slang als de slang ongewild loskomt of breekt.

Dienst na verkoop

Cassettesysteem

U haalt de cassette-gemonteerde Aero-Caster® makkelijk vanonder de last voor inspectie of reparatie, ongeacht of de last nog op de luchtkussens staat of niet.

Dienst na verkoop

Waterkussen

Waterkussens maken in tegenstelling tot luchtkussens gebruik van water om de kussens te voorzien van druk en toevoer. Waterkussens worden gebruikt voor extreem zware toepassingen waar water over de vloeren geen bezwaar is zoals droogdokken en in de scheepsbouw of waar aanpassingen voor de evacuatie en terugwinning van het water voorzien zijn zoals in de caissonbouw van 5200 ton of stadion -en tribuneverplaatsingen. De aanvoer van water bij grote hoeveelheden is eenvoudiger en kostefficiënter met standaard waterpompen.

Dienst na verkoop

Pneumatische Aandrijving

De pneumatisch aandrijving is een oriënteerbare aandrijving aangestuurd met een luchtmotor voor het verplaatsen en positioneren van zware lasten. 3 versies zijn beschikbaar met een trekkracht gaande van 300 tot 980 kg. De pneumatische aandrijving kan vast of afneembaar aan de last worden gemonteerd.

Dienst na verkoop

Geleidingswiel

Hebt u wat meer richtingscontrole nodig voor uw luchtkussensystemen op oneffen vloeren met hellingen of wanneer er nauwkeurig dient gepositioneerd te worden in enge ruimten? De AeroGo geleidingswielen bieden extra controle en beletten het wegdrijven van een last.

Dienst na verkoop