Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Industriële verhuis

Verhuis en verplaatsing van installaties

Bedrijfsverhuizingen zijn meestal tijdrovend en ingewikkeld. Een verhuisoperatie en de bijhorende coördinatie is zeer intensief en wijkt meestal ver af van uw kernactiviteiten. AVT specialiseert zich in het verplaatsen van machines tot ganse productielijnen en kan hierin tal van referenties voorleggen.

Vanaf het eerste gesprek, de controle van de beschikbare data tot en met de herindienstname en de actualisatie van het technisch dossier staan we u graag bij met raad en daad.

AVT is graag uw partner gedurende het ganse traject, van de inventaris en het aanpassen van het technisch dossier, tot en met het effectief heropstarten van de installatie.

AVT Europe is toonaangevend op gebied van industriële verhuizingen of intern transport. Onze projectleiders en monteurs zijn gespecialiseerde vakmensen met ervaring aangaande (inter)nationale verhuizingen. Wij behandelen de verhuizing van uw processen binnen een vooropgesteld tijdsschema met een minimum aan hinder voor uw operationele processen.

Het intern transport kan in een bedrijf op vele manieren plaatsvinden. Het gebruik van luchtkussens of luchtkussen transportsystemen zal zeker ook binnen uw bedrijf vele voordelen brengen. Zo verhuurt AVT Europe luchtkussensystemen met operator voor het verplaatsen van zware lasten binnen uw bedrijf. Een gemotiveerd team met jarenlange ervaring in de sector begeleidt u doorheen het volledige verplaatsing/verhuisproces.

Industriële verhuis
Industriële verhuis
Industriële verhuis
Industriële verhuis
Industriële verhuis