Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Vacatures bij AVT Europe NV

Bij AVT Europe NV staan mensen centraal. Werken bij AVT Europe NV staat voor zelfontplooiing en job tevredenheid. Ons team bestaat uit verschillende talenten. Zo werken we met software engineers, project engineers, vertegenwoordigers en nog veel meer talenten. Wij zijn allemaal verschillend maar delen één grote passie; innoveren! Samen staan we altijd klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten. Onze projecten zijn zeer divers, gaande van oplossingen voor kleine KMO’s tot projecten voor internationale multinationals.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze online beursstand: http://www.expopolis.com/nl/stand/visiting/standId/2391/langId/3 

Spontaan solliciteren !

Deel jij onze passie voor innoveren? Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf, omgeven door een hecht team? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

Contacteer ons

Werkvoorbereider constructie (las) afdeling

Werkvoorbereider constructie (las) afdeling

AVT Europe NV is nog op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles vlot verloopt en leidt je alles in goede banen. Je kan zowel in groep als zelfstandig werken. Dit voornamelijk binnenshuis.

Ben jij gemotiveerd, gestructureerd en beschikt jij over de nodige vaardigheden? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken! Kom ons team versterken en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature

Project Manager EVT

EVT is een klein en dynamisch bedrijf gelegen in het noorden van Antwerpen (Essen). Ze zijn gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken. Dit kan gaan van nieuwbouw van KMO-units of kantoorgebouwen, het plaatsen en vernieuwen van hoogspanningscabines tot het verzwaren en aanpassen van bestaande HS en LS installaties. Daarnaast zijn ze ook actief in het plaatsen van laadpalen.

Bekijk deze vacature
Industriële Programmeur / Software Engineer

Industriële Programmeur / Software Engineer

Om onze groei verder uit te bouwen, zijn we nog op zoek naar een Industriële Programmeur/ Software Engineer. Als Software Engineer ben jij, binnen een project, verantwoordelijk voor het gedeelte softwarebesturing. Je werkt zowel binnenshuis als ter plaatse bij de klant.

Wil jij graag meewerken aan één van onze mooie projecten? Ben jij enthousiast en ambitieus? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature
Industriële Elektricien

Industriële Elektricien

AVT Europe NV is nog op zoek naar een getalenteerde Industriële Elektricien. Als Industriële Elektricien werk jij met veel gedrevenheid aan elektrische installaties in onze eigen werkplaats maar vooral bij onze klanten. Wil jij graag meewerken aan één van onze innovatieve projecten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Bekijk deze vacature