Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Vacatures bij AVT Europe NV

Bij AVT Europe NV staan mensen centraal. Werken bij AVT Europe NV staat voor zelfontplooiing en job tevredenheid. Ons team bestaat uit verschillende talenten. Zo werken we met software engineers, project engineers, vertegenwoordigers en nog veel meer talenten. Wij zijn allemaal verschillend maar delen één grote passie; innoveren! Samen staan we altijd klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten. Onze projecten zijn zeer divers, gaande van oplossingen voor kleine KMO’s tot projecten voor internationale multinationals.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze online beursstand: http://www.expopolis.com/nl/stand/visiting/standId/2391/langId/3 

Spontaan solliciteren !

Deel jij onze passie voor innoveren? Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf, omgeven door een hecht team? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

Contacteer ons

HSE & Quality Manager

HSE & Quality Manager

Voor het bewaken van de kwaliteit en veiligheid op het werk, zijn wij op zoek naar een HSE & Quality Manager. Ben jij bekend met de geldende normen en wetgeving? Hecht je een grote waarde aan een veilige werkomgeving? Beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een leuk bedrijf? Dan ben jij de Quality Manager die wij zoeken!

Bekijk deze vacature
Industriële Programmeur / Software Engineer

Industriële Programmeur / Software Engineer

Om onze groei verder uit te bouwen, zijn we nog op zoek naar een Industriële Programmeur/ Software Engineer. Als Software Engineer ben jij, binnen een project, verantwoordelijk voor het gedeelte softwarebesturing. Je werkt zowel binnenshuis als ter plaatse bij de klant.

Wil jij graag meewerken aan één van onze mooie projecten? Ben jij enthousiast en ambitieus? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature
Teamleader Mechanical Engineering

Teamleader Mechanical Engineering

Om de engineering capaciteit uit te breiden, zijn we op zoek naar een extra teamleader. Als teamleader ontwikkel en bedenk je machines op mechanisch vlak, je maakt de concepten en specificaties die vervolgens verder door jouw team worden uitgewerkt.

Ben jij op zoek naar een uitdagende job waarin je je talenten kan ontplooien en verantwoordelijkheid moet nemen? Neem dan zeker contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Technisch aankoper

Technisch aankoper

Om onze inkopen te optimaliseren, zijn wij op zoek naar een Technisch Aankoper voor de inkoop van alle machineonderdelen. Ben jij zowel technisch als commercieel aangelegd? Heb jij nood aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Bekijk dan zeker volgende vacature!

Bekijk deze vacature
Inside Sales Support

Inside Sales Support

Als Inside Sales Support ondersteun jij het verkoopnetwerk van AVT in binnen-en buitenland. Je kan "out-of-the-box" denken zonder het wiel opnieuw te willen uitvinden. Jouw ontwerpen moeten de klant overtuigen.

Ben jij zowel technisch als commercieel aangelegd? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als snelgroeiend bedrijf hebben we nood aan een gemotiveerde en ambitieuze Mechanical Engineer. Als Mechanical Engineer ontwikkel en bedenk jij, op mechanisch vlak, innovatieve machines. Jij tekent in INVENTOR en volgt de werkzaamheden in de werkplaats op.

Wil jij graag innoveren? Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Dan ben jij de Mechanical Engineer dat ons team nodig heeft. Twijfel niet langer en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Elektrisch Engineer

Elektrisch Engineer

Als Elektrisch Engineer ontwikkel en bedenk jij de machines op elektrisch vlak. Je werkt samen met het gehele team om een topproduct af te leveren. Ben jij een krak in techniek? Bekijk snel de volledige vacature!

Bekijk deze vacature
Onderhoudstechnicus/ Werkvoorbereider

Onderhoudstechnicus/ Werkvoorbereider

Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Onderhoudstechnicus. Als Onderhoudstechnicus zorg jij voor een optimale werking van onze machines en installaties. Ben jij gebeten door techniek? Ben jij gemotiveerd en leergierig? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Mechanisch monteur

Mechanisch monteur

Het AVT team is nog op zoek naar een mechanisch monteur. Ben jij op zoek naar een boeiende, afwisselende en uitdagende job? Grijp je kans en solliciteer bij AVT

Bekijk deze vacature
Constructie lasser

Constructie lasser

AVT Europe NV is nog op zoek naar een getalenteerde constructielasser. Als Las constructielasser ben jij een belangrijke schakel in de projectketen. Je kan zowel in groep als zelfstandig goed werken. Dit voornamelijk binnenshuis maar ook ter plaatse bij de klant.

Ben jij gemotiveerd, handig en beschik jij over de nodige kennis van mechanische technieken? Dan ben jij de constructielasser die wij zoeken! Kom ons team versterken en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Project Engineer

Project Engineer

Om ons succes verder uit te bouwen, zijn we nog op zoek naar een Project Engineer. Als Project Engineer help jij mee innovatieve machines te bouwen. Je werkt zowel binnenhuis als ter plaatse bij de klant.

Wil jij graag meewerken aan één van onze mooie projecten? Ben jij gebeten door techniek? Solliciteer dan nu !

Bekijk deze vacature
Industriële Elektricien / PLC

Industriële Elektricien / PLC

AVT Europe NV is nog op zoek naar een getalenteerde Industriële Elektricien. Als Industriële Elektricien voer jij elektrotechnische en programmatorische werken uit in eigen werkplaats maar vooral bij onze klanten. Wil jij graag meewerken aan één van onze innovatieve projecten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Werkplaatsmedewerker (CNC)

Werkplaatsmedewerker (CNC)

Als snelgroeiend bedrijf, hebben we nog nood aan een enthousiaste Werkplaatsmedewerker. Als werkplaatsmedewerker ben je een belangrijke schakel in de projectketen. Je ondersteunt het team en voert voorbereidende werken uit voor de constructie- en de laswerkplaats. Wil jij graag samenwerken met een fantastisch team in een innoverend bedrijf? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature
Project Manager

Project Manager

Om onze groei verder uit te bouwen, zijn we nog op zoek naar een Project Manager. Als Project Manager stuur jij een team aan in de weg naar het ontwikkelen van innovatieve machines en installaties. Heb jij sterke leiderschapscapaciteiten? Deel jij onze passie voor innovatie? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen!

Bekijk deze vacature