Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Vacatures bij AVT Europe NV

Bij AVT Europe NV staan mensen centraal. Werken bij AVT Europe NV staat voor zelfontplooiing en job tevredenheid. Ons team bestaat uit verschillende talenten. Zo werken we met software engineers, project engineers, vertegenwoordigers en nog veel meer talenten. Wij zijn allemaal verschillend maar delen één grote passie; innoveren! Samen staan we altijd klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten. Onze projecten zijn zeer divers, gaande van oplossingen voor kleine KMO’s tot projecten voor internationale multinationals.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze online beursstand: http://www.expopolis.com/nl/stand/visiting/standId/2391/langId/3 

Spontaan solliciteren !

Deel jij onze passie voor innoveren? Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf, omgeven door een hecht team? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

Contacteer ons

Industriële Elektricien

Industriële Elektricien

AVT Europe NV is nog op zoek naar een getalenteerde Industriële Elektricien. Als Industriële Elektricien werk jij met veel gedrevenheid aan elektrische installaties in onze eigen werkplaats maar vooral bij onze klanten. Wil jij graag meewerken aan één van onze innovatieve projecten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Als snelgroeiend bedrijf hebben we nood aan een gemotiveerde en ambitieuze Mechanical Engineer. Jij ontwerpt in INVENTOR een compleet mechanisch ontwerp met de nodige analyses.

Wil jij graag innoveren? Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Dan ben jij de Mechanical Designer dat ons team nodig heeft. Twijfel niet langer en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Constructie lasser/monteur

Constructie lasser/monteur

AVT Europe NV is nog op zoek naar een getalenteerde Constructielasser. Als Constructielasser ben jij een belangrijke schakel in de projectketen. Je kan zowel in groep als zelfstandig goed werken. Dit voornamelijk binnenshuis maar ook ter plaatse bij de klant.

Ben jij gemotiveerd, handig en beschik jij over de nodige kennis van mechanische technieken? Dan ben jij de Constructielasser die wij zoeken! Kom ons team versterken en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Industriële Programmeur / Software Engineer

Industriële Programmeur / Software Engineer

Om onze groei verder uit te bouwen, zijn we nog op zoek naar een Industriële Programmeur/ Software Engineer. Als Software Engineer ben jij, binnen een project, verantwoordelijk voor het gedeelte softwarebesturing. Je werkt zowel binnenshuis als ter plaatse bij de klant.

Wil jij graag meewerken aan één van onze mooie projecten? Ben jij enthousiast en ambitieus? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature