Nederlands (België) Nederlands (Nederland) Deutsch English English Français Italiano Chinese

Zwaarlast-transport en interne transportsystemen. Van manueel verrijdbare platformen tot automatisch geleide voertuigen op wiel, rail of luchtkussens.

Lees verder

Industriële robot integratieprojecten, fabrieksautomatisering en maatwerk machinebouw. Sommige typische applicaties zijn vatenbehandeling en bottle handeling, brouwerij oplossingen, cacaobags of koffiehandeling, containers lossen en palletiseren, hefoplossingen

Lees verder

AVT Europe NV, Heavy Load Handling Systems op luchtkussens & Automatisatie

AVT Europe NV is een bedrijf uit Essen bij Antwerpen dat zich o.a. specialiseert in heavy load transport, machinebouw, robot- en integratieprojecten op maat.

AVT Europe NV biedt een uitgebreid producten- en dienstengamma die steunen op onze jarenlange ervaring in robotica, machinebouw en systeemintegratie. 

Naast projectontwikkeling draagt AVT Europe NV zorg voor een servicegerichte aanpak.

AVT Europe NV kan rekenen op een brede, diverse kern trouwe klanten en langdurige samenwerkingsovereenkomsten. Dit uit tal van industrietakken, gaande van logistiek tot productie tot lucht- en ruimtevaart.

Een klantgericht beleid, een proactieve aanpak en een snelle reactie worden hoog in het vaandel gedragen. Een ambitieus management in combinatie met een jong en dynamisch team garanderen een snelle en adequate aanpak van uw aanvraag of applicatie.

Laatste nieuws

International Automotive Club te AVT

AVT Europe heeft op 7 & 8 januari jl de International Automotive Club van Actemium ontvangen. Een introductie en leiddraad werden gegeven via de workshops. De deelnemers ontdekten verschillende machines en tools zoals AGV's, die hier in Essen worden ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Voor foto's en video zie:

100 "Zware jongens per jaar"

FTS/AGV-Facts Magazine bezocht AVT, de grootste AGV producent in België.

AVT Europe brengt innovatie in de transportindustrie

Coverstory over AVT's Shifter in het vooraanstaand vaktijdschrift Staplerword, editie Juni 2019

Capaciteitsuitbreiding productie Loda toegewezen aan AVT

AVT Europe kreeg een contract toegewezen van Loda, leverancier van bleekwater en een gevarieerd gamma onderhoudsproducten, voor de uitbreiding van de capaciteit van de productiefaciliteit in Beerse (Noord-België).

Kuka robot voert kwaliteitscontroles uit

Official KUKA System Partner AVT Europe werkte voor Seabridge een oplossing op maat uit voor het nemen van stalen uit koffiezakken. Hiervoor werd een KUKA KR 22 R1610 robot voor gebruikt.

Kuka robot voert kwaliteitscontroles uit

Official KUKA System Partner AVT Europe werkte voor Seabridge een oplossing op maat uit voor het nemen van stalen uit koffiezakken. Hiervoor werd een KUKA KR 22 R1610 robot voor gebruikt.

VINCI Energies neemt AVT over

VINCI Energies zet in op verdere groei in België met de overname van AVT Groep, gespecialiseerd in verschillende industrietakken, gaande van logistiek over productie tot lucht-en ruimtevaart.

AVT Europe, System Partner van KUKA

AVT kondigt met enige fierheid aan voortaan het kwaliteitslabel 'KUKA System Partner' te dragen. Meer info op onderstaande link:

AVT Europe NV

AVT Europe NV is een hecht team van ca. 100 goed opgeleide medewerkers dat dagdagelijks klaarstaat ten dienste van onze klanten.

De basis en tevens de huidige locatie situeert zich in het noorden van Antwerpen (Essen). Door het werken voor kleine lokale KMO's tot grote multinationals wereldwijd heeft AVT Europe NV een zeer flexibele manier van werken ontwikkeld die letterlijk 'op maat van de klant' genoemd mag worden.