Industriële verhuis

Verhuis en verplaatsing van installaties

Bedrijfsverhuizingen zijn meestal tijdrovend en ingewikkeld. Een verhuisoperatie en de bijhorende coördinatie is zeer intensief en wijkt meestal ver af van uw kernactiviteiten. AVT Europe NV specialiseert zich in het verplaatsen van machines tot volledige productielijnen en kan hierin tal van referenties voorleggen.

Vanaf het eerste gesprek, de controle van de beschikbare data, tot en met de herindienstname en de actualisatie van het technisch dossier staan we u graag bij met raad en daad.

AVT Europe NV is graag uw partner gedurende het volledige traject, van de inventaris en het aanpassen van het technisch dossier, tot en met het effectief heropstarten van de installatie.

AVT Europe NV is toonaangevend op gebied van industriële verhuizingen of intern transport. Onze projectleiders en monteurs zijn gespecialiseerde vakmensen met ervaring aangaande (inter-)nationale verhuizingen. Wij behandelen de verhuizing van uw processen binnen een vooropgesteld tijdsschema met een minimum aan hinder voor uw operationele processen.

Het intern transport kan in een bedrijf op vele manieren plaatsvinden. Het gebruik van luchtkussens of luchtkussen-transportsystemen zal zeker ook binnen uw bedrijf vele voordelen brengen. Een gemotiveerd team met jarenlange ervaring in de machinebouwsector begeleidt u doorheen het volledige verplaatsing-/verhuisproces.