Turn-key projecten

Doorheen de jaren is AVT Europe NV als bedrijf gegroeid maar zijn eveneens onze klanten en projecten gegroeid. Door onze engineering op maat, in house expertise en doordachte R&D-afdeling zijn we een betrouwbare turn-key integrator én partner geworden om turn-key projecten aan te nemen van A tot Z.

Het uitwerken van een nieuwe productielijn, het verfijnen van een complete fabriek, het verbeteren van de spreekwoordelijke flow,… of zelfs het bouwen van een nieuwe vestiging is door de combinatie van onze engineering, kennis en productie van machines een perfecte match.

Meer en meer klanten huren onze diensten en machines in om specifieke projecten op te starten en praktisch uit te werken. Vaak werken zij reeds met een intern projectteam of extern studiebureau maar zoekt men naar een partner die het praktische luik kan verzorgen. Hierbij denken wij aan:

  • Lean manufacturing
  • 5S
  • Kaizen

De bouw van een nieuwe fabriek gaat vaak gepaard met het verhuizen van enkele machines, het vernieuwen van bestaande machines en de aanschaf van nieuwe productie-eenheden. Het organiseren van dit werk is een hele klus waarbij wij graag deze taak als integrator overnemen. Het speuren naar de juiste koopdelen, het afstemmen op elkaar en het bouwen van ontbrekende schakels is ons op het lijf geschreven.

AVT Europe NV heeft de mogelijkheden om deze plannen in AutoCAD of Inventor om te zetten naar een werkbaar geheel volgens uw wensen. Doordat wij de productie van machines in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij de oplossingen die niet standaard op de markt te vinden zijn, zelf ontwerpen en aanbieden. Een oplossing volledig op uw maat gemaakt!

Ook de integratie van bestaande machines, wikkelaars, is voor AVT Europe NV geen probleem!

Onze referenties

Hybride palletizing line

EOL van meerdere productielijnen

Automatiseren van inpaklijnen

End-Of-Line stacking van metalen platen

Restacking van lagen

Connectie naar automatisch magazijn