Transport Solutions

Doorheen de jaren heeft AVT Europe NV een uitgebreid en succesvol palmares kunnen opbouwen in de verschillende marktsegmenten gaande van automobiel, spoorwegindustrie, lucht- en ruimtevaart tot staalindustrie. Een heleboel succesvolle projecten passeerden de revue waarbij onze machines op maat lasten verplaatsen, positioneren, heffen en zelfs bewerken.

Op zoek naar een transportsysteem voor zware lasten? AVT Europe heeft ervaring met het verplaatsen van lasten tot 3200 ton!

Uw oplossing op maat

Transport solutionsDiverse technieken van verplaatsen worden gebruikt of gecombineerd om uw last te verplaatsen. Zo gebruiken we luchtkussen-, wiel- of railsystemen met de bijhorende vering.

Wieltransporters bieden een hoge bewegingsvrijheid terwijl systemen op rails zich ideaal lenen voor zware lasten in een rechtlijnige beweging.

Met Air Caster luchtkussensystemen worden lasten verplaatst op een dunne luchtlaag volgens het hoovercraft principe. De luchtfilm maakt het mogelijk om hele zware lasten nagenoeg wrijvingsloos te verplaatsen.

Onze transportoplossingen zijn in het bijzonder nuttig bij het uitwerken van procesverbeterende projecten zoals lean manufacturing. De basis hiervan zijn onze standaardproducten of innovatieve totaaloplossingen zoals automatisch geleide voertuigen (AGV).

AVT Europe is in staat om turnkey projecten aan te bieden in nagenoeg alle stappen van het interne logistieke proces.

Onze oplossingen

Heavy load AGV's

Heavy load AGV’s zijn op maat gemaakte voertuigen die worden ingezet in een continu lopende industriële omgeving.

Heavy load vehicles

Heavy load vehicles zijn op maat gemaakte voertuigen die in moeilijke gebieden werken om veeleisende ladingen te verplaatsen.
Air caster

Air caster

Waar oppervlakken te klein zijn om een last met een standaardoplossing te tillen, is een Air caster vehicle de oplossing.
Heavy load equipment

Heavy load equipment

Heavy load equipment kan gebruikt worden om zware ladingen op een veilige manier correct te oriënteren.