VINCI Energies

Op zowat ieder moment in je leven, geniet je van de bijdrage van VINCI Energies. Wij dragen bij aan deze wereld in verandering door infrastructuur, gebouwen en industriële sites te verbinden met informatie en energiesystemen om zo je dagelijks leven te verbeteren.

In een wereld die constant in verandering is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie.

Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de 1.800 business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

VINCI Energies Belgium stelt ongeveer 2.800 mensen tewerk en realiseert een jaarlijkse omzet van 536 miljoen euro. VINCI Energies Belgium opereert onder vijftien merken, meer bepaald: Actemium, Axians, AVT Europe NV, Cegelec, Comantec, City Electric, ENSYSTA Refrigeration, EVT, Hooyberghs HVAC, ITB, IZEN, Legendre Conveyors, Omexom, TranzCom en VINCI Facilities.

AVT Europe NV werkt voornamelijk samen met zustermerken Actemium en Axians. Dankzij de combinatie met de brede industriekennis van Actemium en de ICT-kennis van Axians, is AVT Europe NV in staat om volledige turn-key projecten te begeleiden.

Het internationale Actemium netwerk maakt het bovendien mogelijk om overal ter wereld service te bieden met lokale collega’s.