AVT Europe NV

AVT Europe NV is een hecht team van circa 75 technisch opgeleide personen dat dagelijks klaarstaat ten dienste van de klanten.

Het hoofdkantoor bevindt zich in het noorden van Antwerpen (Essen). Door het werken voor zowel kleine, lokale KMO’s als grote multinationals wereldwijd heeft AVT Europe NV een zeer flexibele manier van werken ontwikkeld die letterlijk ‘op maat van de klant’ genoemd mag worden.

AVT Europe NV tracht met een vlakke bedrijfsstructuur haar klanten op een efficiënte en flexibele wijze verder te helpen. Als onderdeel van het VINCI Energies netwerk, kan AVT Europe NV ook rekenen op de steun van zustermerken Actemium en Axians. Deze brede expertise maakt het mogelijk om volledige turnkey projecten aan te pakken. Het internationale Actemium netwerk maakt het bovendien mogelijk om overal ter wereld service te bieden met lokale collega’s.

Geschiedenis

2001

In 2001 besloot Luc Van Thillo om AVT, of voluit Automatiseringen Van Thillo, op te richten. Het bedrijf met als kernactiviteit industriële automatiseringen, werd gevestigd in Essen, ten noorden van Antwerpen.

AVT

2003

Van kleine projecten komen grote projecten en in 2003 was de tijd dan ook rijp om een eerste werknemer in dienst te nemen.

2006

AVT

2009

Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van AVT is de overname van ITS AeroGo Europe. ITS AeroGo Europe was gespecialiseerd in de productie van interne transportsystemen om zware lasten te verplaatsen voor de industrie.

2011

AVT

2015

AVT richt zijn blik op het buitenland en opent een servicepunt in Duitsland en daarna ook in Frankrijk.

2018

Sinds juni 2018 werd de AVT groep opgenomen in het netwerk van VINCI Energies. Dit netwerk heeft een decentraal beleid en zal AVT Europe NV meer steun kunnen bieden in het uitbouwen van de internationale activiteiten van het bedrijf.

AVT

Veiligheid tijdens de uitvoering van projecten

De zorg voor Q-HSE is compleet geïntegreerd in onze Project & Service Life Cycle. Bij de aanvang van onze projecten en opdrachten stellen we samen met u een kwaliteits-, veiligheids- en gezondheidsplan op, om reeds vanaf de start een optimaal projectresultaat te garanderen.

We voldoen aan de hoogste Q-HSE standaarden en zijn gecertificeerd op basis van de ISO9001-kwaliteitsnorm en de ISO45001-veiligheidsnorm.

ISO9001

ISO9001 is dé internationaal geaccepteerde norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Ze toont aan dat we in staat zijn om op consistente wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving; en zich tot doel stelt de klantentevredenheid te verhogen door het systeem doeltreffend toe te passen, met inbegrip van processen voor continue verbetering van het systeem.

Download hier ons ISO 9001-certificaat.

ISO45001

ISO45001 is momenteel de wereldwijd erkende norm voor een veiligheidszorgsysteem. Met het behalen van dit certificaat bevestigen we niet alleen ons te willen onderscheiden op het gebied van veiligheid en gezondheid, maar willen we ook een voortrekkersrol blijven vervullen bij het beheersen van (HSE) risico’s en het creëren van een veilige werkomgeving.

Download hier de ISO 45001-certificaat.