Partners

AVT Europe NV heeft een uitgebreid netwerk van vertegenwoordigers in verschillende landen zowel binnen als buiten Europa. Om de dienstverlening en totaalprojecten nog beter op maat van onze klanten te kunnen bieden, is AVT Europe NV partnerships aangegaan voor verschillende industrieën.

EAS Change Systems

EAS change systems is wereldwijd erkend expert in automatiseringsoplossingen voor het versnellen en optimaliseren van matrijs- en stempelwisselingen in de kunststofindustrie.

Aerofilm

Aerofilm is al 40 jaar actief in het luchtkussentransport. Vanuit hun eigen productiefaciliteit van 1.500 m2 in Eindhoven, ontwerpen en produceren zij Air casters en modulaire Air caster systemen.

Siemens

Als AMA-partner, bied AVT Europe NV, samen met Siemens, de volledige SIMOVE applicaties aan. Zo bieden we een volledige set tools voor alle technische domeinen.

KUKA

KUKA is een internationaal bedrijf actief in robotica en automatisering. Met meer dan 280 verschillende robottypes bepaalt KUKA de standaard voor de markt.

Fizyr

Fizyr is gespecialiseerd in het automatiseren van menselijke taken in de logistiek met behulp van AI en onze vaste partner voor depalletizing vision solutions op basis van AI.

Shifter

Transporters hoeven niet altijd op maat gemaakt te worden. Daarom bracht AVT Europe NV het merk Shifter uit. Vier transportsystemen, geschikt voor elke toepassing.

EVT

Met meer dan 25 jaar ervaring is EVT een gevestigde waarde in alles wat met industriële elektriciteitswerken te maken heeft in regio Vlaanderen.

Actemium

Actemium is een merk van VINCI Energies en richt zich op de industrie. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage, inclusief het bieden van een ruime waaier aan servicemogelijkheden en complete opleidingsprogramma’s.

Axians

Axians, merk van VINCI Energies, biedt als ‘linking pin’ een compleet aanbod aan smart solutions & services voor ICT & telecom. Klanten worden begeleid doorheen de hele cyclus van hun ICT project, van netwerkinfrastructuur tot en met applicaties. Met state-of-the-art oplossingen kunnen klanten optimaal te werken en hun doelstellingen behalen.